MENÜ
Horváth Ferenc                                                                                                                                  
Tákos Bajcsy-Zs. út 2.
Telefon:30-9-465-965
E-mail:ferike196202@gmail.hu
                                                                                                                                                                                         Kérem segítsen valaki !!!

Használt 210x100-as teljesen üvegezett balos ajtó egyik oldalán törött üveggel , /de eltakarható / 15.000.- Ft-ért eladó.

 

Használt 210x100-as teljesen üvegezett balos ajtó egyik oldalán törött de javítható hibával 15 eft-ért 70-es években gyártott ülő-fekvő kanapé 15 eft-ért még be nem épített fürdőszoba ajtó 10 eft-ért eladó, / egyben 30 ft-ért oda adom/ vagy legalább 35 q tűzifára elcserélném. Érdeklődni :30-9-465-965

 

 

 

 

 

Téli tüzelő

 

Téli tüzelő problémám megoldására szeretnék segítséget kérni, mert különben télen biztos megfagyunk. Az én nyugdíjam 25 eft feleségem 35 eft keres az áramot már kikapcsolták a gáz rövidesen ki fogják kapcsolni a két szolgáltatónak a tartozásunk 200 eft.

Az én havi gyógyszer költségem 23 eft tehát nem nehéz kiszámolni mennyi marad megélhetésre. 50 éves vagyok munkát nem kapok sehol.  A tüzelőért cserébe fel tudok ajánlani egy használt egyik oldalán törött de eltekarható hivábal egy 210x100-as teljesen üveges ajtót , egy használt 70-es években gyártott ülő-fekvő kanapét és egy még be nem épített fürdőszoba ajtót. Nevem: Horváth Ferenc Lakcím:4845 Tákos Bajcsy-Zs. út 2. Telefon:309465965 Előre is köszönöm a segítséget. Két múlva olcsó tűzifát tudnék vásárolni az ára 35 eft de ezt sem tudom kifizetni segítség nélkül.

 

 

Munkát keresek

50 éves nyugdíjas vagyok kereskedelemben áru megrendeléssel foglalkoztam, könyvelői, munkaügyi, bérszámfejtő gyakorlattal és „B” kategóriás jogosítvánnyal rendelkezem.

Pillanatnyilag rokkant nyugdíjas, munkaügyi központban regisztrálva vagyok, mint álláskereső. Fizikai munkán kívül mindent elvállalok Vásárosnamény és vonzáskörzetében.

 

 

Gázkazán és gázkonvektor

 

3 db FÉGF 8.50 C F gázkonvektor 65.000.-Ft/ db és 1 db FÉG C-24-es kombi gázkazán 95.000.- Ft-db megkímélt újszerű állapotban eladó. Érdeklődni a következő telefonszámon lehet:70-456-6965

 

 

Tisztelt hölgyem/uram

Egy  remek lehetőséget  szeretnénk a figyelmébe ajánlani:

Nincs elég pénze? Szeretne valós otthonról végezhető számítógépes munkát? Az ország egyik legnagyobb ingatlan értékesítő portálja az ingatlanregio.hu hirdetés értékesítőket keres kötetlen munkaidőben. Akkor dolgozik amikor az idejébe belefér. Az Ön által regisztrált hirdetők díjaiból 30 % jutalékot kap. Ha tovább ajánlja a munkát is akkor az Önön keresztül regisztrált új partnerek által szerzett hirdetések után is 30% jutalék illet meg. Ezzel folyamatos jövedelemre tehet szert hosszútávon. Ha szeretne már Ön is végre egy kis mellékest, szerezni regisztráljon itt http://ingatlanregio.hu/ugyfel_regisztracio.html?uid=1909 és ajánlja tovább a lehetőséget.

 Ingatlan hirdetéssel és ingatlannal kapcsolatos szolgáltatások hirdetésével kapcsolatos lehetőség

Ingatlan partnerünk az ingatlanregio.hu Magyarország egyik legnagyobb hirdetési portálja várja leendő hirdetőit.

Eladnád, kiadnád lakásod vagy házad? Add fel hirdetésed és várd az érdeklődők jelentkezését.

Ezenkívül az oldalon lehetőség van ingatlannal kapcsolatos szolgáltatások hirdetésére is mint pl. energetikai tanúsítvány készítés, lakásfelújítás, festés, tapétázás, burkolás stb ... Látogass el a weboldalra:
http://ingatlanregio.hu/ugyfel_regisztracio.html?uid=1909

 

 

 

 

Asztali nézet